Suomen Oboe- ja Fagottiseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään lauantaina 28.3.2020 klo 17.

HUOM!

Ennakkotiedoista poiketen kokouspaikka on muuttunut. Viranomaiset ovat kieltäneet kaikki yli 10 hengen kokoontumiset ja muutenkin kokoontumisia suositellaan välttää, lisäksi ennalta ilmoitettu kokouspaikka, Musiikkitalo, on suljettu. Tästä poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen kokous järjestetään etäyhteyden välityksellä.

Pyydämme kokouksen osallistujia ilmoittautumaan kokoukseen etukäteen viimeistään pe 27.3.2020 SOFSn sihteerille Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse ohjeet ja nettilinkki, jolla kokoukseen voi osallistua sekä vuosikokouksessa käsiteltävät asiakirjat.

schreiber sohneMyydään Schreiber & Söhne fagotti 60-luvulta, Western Germany

Hp. 1100€

Lisätiedot:
Mikkelin Musiikki
044-7700250

Bassoon reed bindingFagotin koulutustapahtuma Tampereella 21.-22.3.2020 yhteistyössä Sibelius-Akatemian ja paikallisten musiikkioppilaitosten kanssa.

Fagottikouluttajana Radion Sinfoniaorkesterin soolofagotisti Otto Virtanen SibAlta.

Konsertti sunnuntaina 22.3. Laikun salissa klo 16.30.

Tapahtumassa myös fagotin soitinesittelyä.

Näyttelyssä esillä yli 30 uutta ja käytettyä fagottia mm. seuraavilta valmistajilta: O. Adler, FOX, Kronwalt, Gebr. Mönnig, G. Mollenhauer, B. Moosmann, Püchner, Renard, Schreiber, G. Wolf, Yamaha.

Lisäksi tarjolla on fagotti- ja kamarimusiikkinuotteja (Accolade) sekä suukappaleiden valmistustyökaluja niin fagotille kuin oboellekin (Reed Machines).

Näyttely järjestetään Tampereen Musiikkiakatemialla (F.E. Sillanpäänkatu 9) 17.4.2020 klo 10-18 ja Helsingissä (Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti) 18.-19.4.2020 klo 10-18.

Katso lisää mainoksista: Helsinki, Tampere

TuttiFagotti

oboe lahikuvaJoensuun kaupunginorkesterissa on haettavana oboen äänenjohtajan toimi. Koesoitto pidetään perjantaina 17.4.2020 alkaen klo 13.00 Joensuun konservatorion konserttisalissa (Rantakatu 31). Hakuaika päättyy 20.3. klo 15.00. Tarkemmat tiedot löytyvät Joensuun kaupungin nettisivuilta.

Tampere Filharmoniassa on puolestaan haettavana oboen vuorottelevan äänenjohtajan toimi (englannintorven soittovelvollisuus). Koesoitto pitdetään maanantaina 4.5.2020 klo 11 Tampere-talossa. Hakuaika päättyy 6.4.2019 klo 23.59. Lisätietoja Tampere Filharmonian omilta sivuilta