Myydään toimiva Marigaux -oboe. Sarjanumero 14518 eli 80-luvun soitin. Soitin on perushuollettu vuonna 2015. Yläosassa on halkeama, joka on aikanaan korjattu, mutta huollon yhteydessä todettiin, että paikkauksen jälkiä olisi hyvä korjata. Oboe on Helsingissä. Pyydä soitin koesoittoon.

Hintapyyntö 1 200 euroa.

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Hanna Salmenperä
p. 044 3001068

huittisten hullu puhallus 2019Huittisten kaupunki ja Huittisten musiikkiopisto järjestävät Huittisissa 1.-3.2.2019 Huittisten Hullu Puhallus -tapahtuman, joka sisältää puhallinsoitinkisailun, kaikille puhallinsoittajille avoimen kuunnelmuksen sekä konsertteja.

Kaikki puhallinsoittajat ovat lämpimästi tervetulleita osallistumaan tapahtumaan!

Kisailussa on kolme sarjaa:

1. Vuosina 1999-2002 syntyneet
  2. Vuosina 2003-2005 syntyneet
  3. 2006 tai myöhemmin syntyneet
    sekä
  4. Kuunnelmus, jossa ei ole ikärajoituksia eikä ryhmän kokoa tai ohjelmistoa ole rajoitettu. Kaikki kuunnelmuksen osallistujat saavat esiintymisestään palautteen ja esityksiä voidaan palkita.

Tuomariston puheenjohtajana toimii Jukka Perko, ja tuomariston muu kokoonpano julkaistaan tapahtuman verkkosivuilla kevään aikana.

Lisätietoja:

• Petri Vainiotalo
    apulaisrehtori
    Huittisten musiikkiopisto
  • www.huittinen.fi/hullupuhallus
  • Kisailun säännöt, ilmoittautumisohjeet, yms.

Suomen Oboe- ja Fagottiseuran kevättapahtuman yhteydessä Sibelius-Akatemia tarjosi koulutusta nuorille fagotisteille. Soittotuntien lisäksi ohjelmaan kuului myös opastusta suukappaleiden valmistamiseen.

Seuraavassa kuvasarjassa lehtori Jussi Särkkä opastaa kädestä pitäen Tampereen Konservatorion 11-vuotiasta fagotinsoiton opiskelijaa Aaro Martikaista röörin teon saloihin. Yhteistyön tuloksena syntyi Aaron ensimmäinen itse tehty rööri.

Lauantain iltapäivällä Aaro ehti osallistua myös Jaakko Luoman opetustunnille. Kaiken kaikkiaan "paras lauantai ikinä", totesi Aaro SOFSin kevättapahtumasta.

Kuvat: Juha-Matti Martikainen

Huhtikuun kevättapahtuma kaikenikäisille ja -tasoisille soittajille järjestetään Sibelius-Akatemian Töölönkadun toimipisteessä 21.-22.4.2018.

Sibelius-Akatemia tarjoaa nuorille fagotisteille nuorisokoulutusta sekä lauantaina että sunnuntaina. Lisätietoja: jussi.särkkä@uniarts.fi.

Lauantaina ja sunnuntaina rööribändiharjoituksia Saku Mattilan johdolla.

Konsertti sunnuntaina Wegelius-salissa (Töölönkatu 28) klo 15. Konsertissa on mahdollista soittaa myös yksin tai yhdessä huippupianisti Irina Zahharenkovan kanssa.

Sunnuntaina 22.4. on mahdollista tutustua myös Töölönkadulla sijaitsevaan Timo Nevalaisen nuotistoon. Asko Artamaalta lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Saksalainen soitinliike Uwe Henze osallistuu tapahtumaan, ja tuo soittimia kokeiltavaksi. Soitinkorjaaja Suitbert Walter neuvoo soitinten huollossa. Katso tarkemmat tiedot >>
Voit ottaa myös yhteyttä suoraan Uween: http://www.uwe-henze.de

Martta 9v tarvitsee nyt oman oboen. Mieluusti Bb -läppä kellossa. Riitää yksi oktaaviläppä ja ei -puinen.