oboe LFMyytävänä hyväkuntoinen oboe "Ludwig Frank"
Ikää on noin 6v. Sarja nro. 927.

Hp. 6000€

Nils Rõõmussaar

Myytävänä Mönnig-oboe, model 155 AM.

Tiedustelut: Aila Hettula, p. 050 585 7376

roorit pianon koskettimilla wwwHelsingin Konservatorio järjestää yhdessä Suomen oboe- ja fagottiseuran kanssa Ruokolahden ruokopillit -tapahtuman maamme oboisteille ja fagotisteille marras-joulukuun vaihteessa. Konservatorion omat opettajat, Sanna Niemikunnas ja Mikko-Pekka Svala, vastaavat tapahtuman järjestelyistä.

Ohjelmassa lauantaina klo 10-20 ja sunnuntaina klo 10-17:

• workshops (mm. ”Fagotistien Crossfit” ja ”Miten harjoitella tehokkaasti?”)
  • yksityisopetusta
  • kamarimusiikkia
  • Rööritohtorit
  • Suuri Rööriorkesteri, kapellimestari Saku Mattila

Tapahtuman yhteydessä on myös soittimien ja soitintarvikkeiden myyntinäyttely (Frank & Meyer).

Oboistit ja fagotistit soittavat tapahtumassa yhdessä mm.Suuressa Rööriorkesterissa, mutta muuten ohjelma on suunniteltu soitinkohtaisesti.

Konsertit

• Perjantaina 29.11. klo 19:00 Ruoholahden Ruokopillit
    Estradilla Helsingin Konservatorion oboe- ja fagottioppilaat opettajiensa kanssa.
  • Lauantaina 30.11. klo 15.00 Kisällit Areenalla
    Tapahtuman osallistujat esittävät kamarimusiikkiteoksia ja sooloesityksiä.
  • Lauantaina 30.11. klo 18.00 Mestarit Areenalla
    Esiintyjinä tuplaröörivirtuooseja HKOsta, RSOsta, Kansallisoopperan orkesterista ja Tapiola Sinfonietasta:
    • Fagotistit Noora Kärnä, Jaakko Luoma, Otto Virtanen ja Asko Padinki
    • Oboistit Amelia Coleman, Laura Kemppainen, Veera Pesu , Marja Talka ja Hannu Perttilä
  • Sunnuntaina 1.12. klo 15.00 Tapahtuman Suuri Röörikonsertti
    Esiintymässä mm.Suuri Rööriorkesteri, ReedDrama BigBand.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikentasoiset oboistit ja fagotistit, vasta-alkajista ammattilaisiin. Ilmoittaudu mukaan 31.10. mennessä.

Viikonlopun hinta on 40 € ja se pitää sisällään tapahtuman ohjelman lisäksi lounaat lauantaina ja sunnuntaina. Tarkempi aikataulu vahvistuu lokakuun alussa.

Ilmoittaudu mukaan >>

Tervetuloa Ruoholahteen,

Sanna & Mikko-Pekka

frankundmeyerSoittimien ja soitintarvikkeiden myyntinäyttely Helsingissä 30.11.-1.12.2019.

Paikkana aikaisemmista vierailuista poiketen Helsingin Konservatorio (Ruoholahdentori 6).

Näyttely on avoinna lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-13:30.

Kokeiltavina instrumentteja seuraavilta valmistajilta:

• Ludwig Frank, myös uusi "Ludwig Frank" model CD (Clara Dent)
  • Gebr. Mönnig
  • O. Adler & Co.
  • Marigaux
  • Buffet
  • Lorée
  • Rigoutat
  • Yamaha

Paikalla on myös Reeds 'n Stuff laitteineen ja soitintarvikkeineen.

Soitintarvikkeet ja varsinkin erikoisemmat työkalut, työkalujen varaosat, yms. kannattaa tilata etukäteen sähköpostilla osoitteesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

The Oboe PlayerPohojammaan (pimein) tuplarööriviikonloppu Larsmon lähetyskodilla 1.-3.11.2019.

Jälki-ilmoittautuminen:

• Puh. 040 5645588