SOFS-viikonloppuna 25.-26.3.2017 ovat paikalla myös Tutti Fagotti sekä Oboes.ch.

Paikka Sibelius-Akatemia T-talo (Töölönkatu 28), 3. krs.

Tutti Fagotti lauantaina 25.3. klo 10-16 luokka 304.

• Testattavana ja ostettavana merkkejä kuten O. Adler, FOX, Kronwalt, Gebr. Mönnig, G. Mollenhauer, B. Moosmann, Püchner, Renard, Schreiber, G. Wolf, Yamaha
  • Lisäksi laaja valikoima fagotinhuolto- ja röörintekotarvikkeita
  • Katso esite >>

Oboes.ch lauantaina 25.3. klo 10-16 ja sunnuntaina 26.3. klo 12-16.

• Opus linen uusi oboemalli (Opus Excellence) testattavana
  • Myynnissä myös koteloita, puita, valmisröörejä yms. tarvikkeita

TuttiFagottioboes ch

"Huittisten Hullu Puhallus" kisailtiin viime viikonloppuna 3.-5.2.2017.

C-sarjassa puhaltanut Tampereen Konservatorion Aaro Martikainen selvisi ainoana fagotistina huilistien dominoiman kisailun finaaliin. Aaroa säesti kilpailussa Ville Hautakangas.

Juuri kymmenen vuotta täyttänyt Timo Jäntin oppilas, tamperelainen Aaro Martikainen piti hyvin SOFSin lippua esillä maan laajimmassa nuorten puhaltajien kisailukatselmuksessa.

Toisessa kuvassa C-sarjan finalistit tuomareiden onniteltavina Risto Ryti-salin estradilla.

AaroMartikainenHuittistenHulluPuhallus Finalistit

raimomanninen80vTorstaina 19.1.2017 oli Kuopiossa juhlan paikka. Kuopion kaupunginorkesterin eläkkeellä olevan oboen äänenjohtaja Raimo Mannisen "mittariin" tuli kunnioitettavat 80 vuotta! Juhlia vietettiin perinteikkäässä ravintola Sammossa.

Kuvassa vasemmalta oikealle:
Joona Parkkinen, Pekka Parkkinen , juhlaoboisti Raimo Manninen ja Arto Parkkinen.

SOFS logoSuomen Oboe- ja Fagottiseuran Kevättapahtuma järjestetään Pihlajamäen nuorisotalolla (Moreenitie 2, Helsinki) 25.-26.3.2017.

Lauantai

• Majoittuminen klo 17 alkaen
  • Yhteissoittoharjoitus klo 18-20
  • Iltapala klo 20

Sunnuntai

• 09.00-10.00 aamupala
  • 10.00-11.30 yhteissoittoa
  • 11.30 Tavaroiden pakkaaminen ja siirtyminen yhteiskuljetuksella lounaalle sekä Sibelius-Akatemialle Wegelius-saliin
  • 14.00 harjoitus
  • 15.00 konsertti

Paketin hinta (ruokailut, yöpyminen ja kuljetus) yht. 25€.

Yhteissoittonuotit toimitetaan helmikuussa.

Alustava ohjelma:

Lauantai 25.3. klo 10-15 Töölönkatu 28

• Päivänavaus Ackté-salissa 4.krs klo 10,
  • Rööripaja, yhteissoittoa ohjatusti ja soittotunteja Ackté-salissa sekä luokissa T-404 ja T-419.

Tarkempi ohjelma suunnitellaan yhdessä ilmoittautumisen päätyttyä.

Sunnuntaina 26.3.

• klo 15 konsertti Wegelius-salissa

Konsertissa esiintyy mm. Akatemian oboeopettajia ja -opiskelijoita, tapahtumaan osallistuvia nuoria sekä Suomen Oboe- ja Fagottiseuran jäseniä.

Oboeopettaja, tervetuloa mukaan tapahtumaan 1-3 oppilaasi kanssa!

Kerrothan viestissäsi oppilaistasi seuraavat tiedot:

• Ikä, soittotaito (mikä pt tai mitä teoksia/kappaleita soittaa) ja haluaako esiintyä sunnuntain konsertissa.
  • Voit myös samalla esittää toiveita opetuksen suhteen.

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita seuraamaan opetusta ilman erillistä ilmoittautumista. Tapahtuma on ilmainen.

Pitkämatkalainen, ota yhteyttä Suomen Oboe-ja Fagottiseuraan (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Seura järjestää majoitusta sekä iltaohjelmaa lauantaille! Seuraavasta Rööri-lehdestä löytyy lisätietoa mm. samana viikonloppuna Pihlajamäen nuorisotalolla järjestettävästä SOFS:n tapahtumasta. Innokkaimmat ehtivät osallistua molempiin tapahtumiin :)

Hyvää uutta vuotta!

Jorma Valjakka, Anni Haapaniemi, Sanna Niemikunnas ja Veera Pesu