someiluLauantaina 23.1.2021

Aikataulu:

Klo 11 Pilates-ohjaaja, Radion sinfoniaorkesterin muusikko Tommi Hyytisen Pilates-tunti, joka on suunnattu oboisteille ja fagotisteille (live).
Klo 12.30     Pyöreä pöytä, vapaata keskustelua, kuulumiset, yms. (live)
Klo 13-14 SibAn lehtori Päivi Arjaksen luento etenkin musiikkiopistoissa opettaville oboisteille ja fagotisteille. Aiheena nuorten esiintymisjännitys ja sen kohtaaminen. Avointa keskustelua aiheen tiimoilta. Palaamme harjoitteisiin ym. vielä Turun tapahtumassa.
Klo 14- Uusintana fagotisti Erkki Suomalaisen fagotinhuolto sekä lämmittely-tallenteet marraskuulta 2020.

Soitinseuramme jäsenet voivat osallistua tapahtumaan ilmaiseksi, muille osallistumismaksu 20€.

rooriorkesteri 2017 03SOFS kokoaa Suomen tuplaröörisoittajat toukokuussa Turkuun. Viikonlopputapahtuma sisältää nuorille oboisteille ja fagotisteille tarkoitetun kilpailun sekä paljon muuta mukavaa tapahtumaa. Luvassa on mm. tohtori Päivi Arjaksen luentoja, oboisti Clara Dent-Bogányin ja fagotisti Bence Bogányin mestarikurssit ja konsertti sekä Suuren Rööriyhtyeen harjoitusperiodi ja konsertin. Lisäksi tapahtumaan tullee soitinesittelyjä sekä mahdollisuus korjauttaa soittimen pieniä vikoja, mutta näistä tiedotamme myöhemmin.

Suuri Rööriorkesteri harjoittelee koko tapahtuman ajan päivittäin kapellimestari Saku Mattilan johdolla. Orkesteri esiintyy tapahtuman päätöskonsertissa Sigyn-salissa su 16.5. klo 14. Saku myös säveltää pakolliset teokset Katselmussarjaan osallistuville, jotka ovat osa myös Rööriorkesterin ohjelmaa.

Kilpailu ja tapahtuma toteutetaan Suomen Kulttuurirahastolta saadun avustuksen turvin eikä osallistujilta peritä osallistumismaksua. Ruokailu- ja majoituskuluista kukin vastaa itse, niistä lisätietoa alla.

Kutsumme kaikki tuplaröörisoittajat mukaan tapahtumaan ja osallistumaan Suureen Rööriorkesteriin!

Ilmoittautuminen mukaan tapahtumaan on mahdollista aina 5.5.2021 saakka! Ilmoittaudu tapahtumaan

HUOM: Kilpailuilmoittautuminen päättyy 15.4.2021. Ilmoittaudu mukaan kilpailuun

rooriorkesteri2Suomen Oboe- ja Fagottiseura ry järjestää Turun Tuplaröörikilpailun ensi keväänä (14.-16.5.2021) yhteistyössä Turun konservatorion ja musiikkiopiston sekä Turun ammattikorkeakoulun kanssa. Oppilaitokset tarjoavat kilpailua varten tarvittavat tilat osoitteessa Linnankatu 60, Turku. Kisa järjestetään Suomen Kulttuurirahaston Varsinais-Suomen maakuntarahaston tuella.

Kilpailu on tarkoitettu Suomessa vakituisesti asuville nuorille oboisteille ja fagotisteille. Kilpailussa on molemmille soittimille kolme sarjaa, joissa on liikkumavaraa osallistujien syntymävuosien osalla.

Kilpailijoilta ei peritä osallistumismaksua. Tapahtuman osallistujia sekä soittimia ei ole järjestäjän toimesta vakuutettu. Kilpailun tuomaristo pidättää oikeuden jakaa palkinnot oman harkintansa mukaan, myös muulla tavalla kuin tässä on ilmoitettu.  Lisäksi joka sarjassa voidaan jakaa  myös muita palkintoja, esim. leiristipendejä ja tuotelahjoja.

Tämä Norjasta Suomeen tullut tyrmäävä helmi on ollut minun hallussa vuodesta 2014. Tämä kauniinvärinen soitin on Püchnerin ammattilainen malli ”Model 23 Antique finish” (antiikki-lakkaus), jonka sarjanumero on 8999. Soitin on jatkuvasti huollettu ja viimeinen tarkastus oli joulukuussa 2019.

bjos bassoonVarusteet:

• 20 vuotta kypsynyttä vaahteraa
  • hopeapäillystetyt painikkeet ja mekanismi
  • 13 rullaa
  • korkea D-painike, E/F#-trillipainike, Ab/Bb-trillipainike
  • Püchner alkuperäinen S-putki
  • Marcus Bonna MB-L1 nahkakotelo (alkuperäisen kotelon lisäksi)

Lisää tietoa Püchnerin mallista >>

Tämä soitin näkyy yleensä Polyteknikkojen orkesterin konserteissa. Jos olet kiinnostunut tutustumaan soittimeen tai kokeilemaan sitä, ota yhteyttä!

Hinta: 16.000 euroa (neuvotteltavissa – uusi Malli 23 on 33.000 euroa)

Bruno de Oliveira e Sousa (Espoo)
Puh. 0469217905
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

HowarthC20Myydään Howarth of London -merkkinen puinen oboe. Soitin on valmistettu vuonna 1987, ns. konservatoriomalli. Oboeta on soitettu viime vuodet säännöllisesti sekä viimeisin perushuolto RoHi:ssa alkuvuodesta 2019.

Palvellut erinomaisesti harrastajaa ja sopii esim. aloittavalle soittajalle mutta sillä pärjää kivasti taitojen kehittyessäkin. Soitin sijaitsee Lahdessa ja tarvittaessa kulkee mukana pk-seudulle koesoittamista varten.

Hp. 1800€

Lisätiedot puhelimitse / viestillä:
Mia Salin p. 044-992 1518.