Hakemuksia tuli määräaikaan mennessä nelisenkymmentä ja niistä 36 täytti johtokunnan määrittelemät kriteerit.

Avustuksen saajille on lähetetty tieto sähköpostitse. 

Kiitämme Suomen Kulttuurirahastoa apurahasta, joka mahdollisti leiriavustusten jaon!

puchnerfagottiMyydään Suomessa ammattikäytössä ollut Püchner-fagotti, sarjanumero #7802, valmistusvuosi 1973. Vastaa nykyistä mallia 23.

Kaunisääninen, laadukas, ajan patinoima ammattisoitin niin orkesteriin kuin solistillekin, opiskelijalle ja ammattilaiselle tai miksei vaativalle harrastajalle.

Täysin soittokuntoinen, mutta ei huollettu. Mukana Püchnerin kaunis kantolaukku, 2 s-putkea, koteloita, hyvä valikoima röörintekovälineitä.

Tarjouksia otetaan vastaan, Whatsapp +358 40 503 5474.


For sale excellent professional Püchner bassoon, serial number #7802, built in 1973. This model parallels with the current model 23.

This instrument has beautiful sound and has played in Finnish professional orchestras. Fits well for professionals and students. Good original Püchner case. Including reed making equipment.

More info and offers, Whatsapp +358 40 503 5474.

Myydään käytetty oboe Yamaha YOB 831 professional

  • semi-automatic
  • 4 vuotta sitten tehty täyshuolto Berliinissä Ludwig Frankilla
  • erinomainen kunto, ei halkeamia
  • hintaan kuuluu lämpöinen suojapussi x 2kpl + uusia Frankin röörejä

Hinta: 3600 euroa, voi maksaa myös erissä.

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 050 3524 210

Tutti-Fagotti järjestää kaksi fagottien myyntinäyttelyä Suomessa.

  • Ensimmäinen näyttely järjestetään Tampereen konservatoriolla (F. E. Sillanpäänkatu 9), pe 26.4. klo 10-18. 
  • SOFS-viikonlopputapahtuman yhteydessä näyttely järjestetään Crowne Plaza hotellissa (Mannerheimintie 50, Helsinki) la-su 27.-28.4. klo 10-18.

Näyttelyissä on kokeiltavana ja myytävänä 30 fagottia, paljon erilaisia fagottitarvikkeita sekä suuri kokoelma nuotteja fagotille ja oboelle (myös kamarimusiikkia).

www.tutti-fagotti.com

TuttiFagotti

Tapahtumaviikonloppu järjestetään Sibelius-Akatemian T-talolla (Töölönkatu 28) 27.-28.4. Viikonlopun pääroolissa on suuren rööriorkesterin harjoitukset ja sunnuntain konsertti Saku Mattilan johdolla. Lisäksi viikonloppuun kuuluu konsertteja ja yhdessäoloa muiden oboistien ja fagotistien kanssa. Sunnuntaina 28.4. on kaikkien fagotista kiinnostuneiden mahdollista kokeilla soitinta klo 12-13 luokassa T-302 (3.kerros).

Tapahtuman oheisohjelmana on naapurihotellissa järjestettävä fagottien ja fagottitarvikkeiden myyntinäyttely.

Kevättapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Tervetuloa!