roorit pianon koskettimilla wwwHelsingin Konservatorio järjestää yhdessä Suomen oboe- ja fagottiseuran kanssa Ruokolahden ruokopillit -tapahtuman maamme oboisteille ja fagotisteille marras-joulukuun vaihteessa. Konservatorion omat opettajat, Sanna Niemikunnas ja Mikko-Pekka Svala, vastaavat tapahtuman järjestelyistä.

Ohjelmassa lauantaina klo 10-20 ja sunnuntaina klo 10-17:

• workshops (mm. ”Fagotistien Crossfit” ja ”Miten harjoitella tehokkaasti?”)
  • yksityisopetusta
  • kamarimusiikkia
  • Rööritohtorit
  • Suuri Rööriorkesteri, kapellimestari Saku Mattila

Konsertit

• Perjantaina 29.11. klo 19:00 Ruoholahden Ruokopillit
    Estradilla Helsingin Konservatorion oboe- ja fagottioppilaat opettajiensa kanssa.
  • Lauantaina 30.11. klo 15.00 Kisällit Areenalla
    Tapahtuman osallistujat esittävät kamarimusiikkiteoksia ja sooloesityksiä.
  • Lauantaina 30.11. klo 18.00 Mestarit Areenalla
    Esiintyjinä tuplaröörivirtuooseja HKOsta, RSOsta, Kansallisoopperan orkesterista ja Tapiola Sinfonietasta:
    • Fagotistit Noora Kärnä, Jaakko Luoma, Otto Virtanen ja Asko Padinki
    • Oboistit Amelia Coleman, Laura Kemppainen, Veera Pesu , Marja Talka ja Hannu Perttilä
  • Sunnuntaina 1.12. klo 15.00 Tapahtuman Suuri Röörikonsertti
    Esiintymässä mm.Suuri Rööriorkesteri, ReedDrama BigBand.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikentasoiset oboistit ja fagotistit, vasta-alkajista ammattilaisiin. Ilmoittaudu mukaan 31.10. mennessä.

Viikonlopun hinta on 40 € ja se pitää sisällään tapahtuman ohjelman lisäksi lounaat lauantaina ja sunnuntaina. Tarkempi aikataulu vahvistuu lokakuun alussa.

Ilmoittaudu mukaan >>

Tervetuloa Ruoholahteen,

Sanna & Mikko-Pekka

SOFSn rööriorkesteri osallistuu Helsingin puhallinmusiikkiyhdistyksen järjestämään Blow!-tapahtumaan Taiteiden yönä 15.8. Kauppatorin uudella tapahtumalavalla. Pääasiassa orkesterin ohjelma koostuu Helsingissä keväällä esitetystä ohjelmasta. Esiintymistä varten järjestetään harjoitus sunnuntaina 11.8. Keski-Helsingin musiikkiopistolla. Mukaan voi osallistua, vaikka ei keväällä ollut mukana.

Orkesteria johtaa Saku Mattila.

Aikataulu

• Su 11.8. klo 13-15 ja 16-18 harjoitukset Keski-Helsingin musiikkiopistossa
  • To 15.8. klo 16.30-17.00 esiintyminen Blow!-tapahtumassa Helsingin kauppatorilla (HUOM! Muuttunut esiintymisaika.)

• William Brade: Der Königinnen Intrada
  • sov. Saku Mattila: Dragonborn
  • Linnut - Improvisaatio
  • F.J. Haydn: Divertimento B-duuri
  • John Powell: How to train your dragon

Seuraa Blow! -tapahtumaa somessa

Muistattehan, että jäsenmaksujen eräpäivä on 30.6.2019. Tarkemmat tiedot löytyvät myös uusimmasta Röörilehdykästä, jonka postijakelussa on ollut viiveitä.

jasenmaksu pankkisiirto

Hakemuksia tuli määräaikaan mennessä nelisenkymmentä ja niistä 36 täytti johtokunnan määrittelemät kriteerit.

Avustuksen saajille on lähetetty tieto sähköpostitse.

Kiitämme Suomen Kulttuurirahastoa apurahasta, joka mahdollisti leiriavustusten jaon!

Tutti-Fagotti järjestää kaksi fagottien myyntinäyttelyä Suomessa.

• Ensimmäinen näyttely järjestetään Tampereen konservatoriolla (F. E. Sillanpäänkatu 9), pe 26.4. klo 10-18.
  • SOFS-viikonlopputapahtuman yhteydessä näyttely järjestetään Crowne Plaza hotellissa (Mannerheimintie 50, Helsinki) la-su 27.-28.4. klo 10-18.

Näyttelyissä on kokeiltavana ja myytävänä 30 fagottia, paljon erilaisia fagottitarvikkeita sekä suuri kokoelma nuotteja fagotille ja oboelle (myös kamarimusiikkia).

www.tutti-fagotti.com

TuttiFagotti