Muistattehan, että jäsenmaksujen eräpäivä on 30.6.2019. Tarkemmat tiedot löytyvät myös uusimmasta Röörilehdykästä, jonka postijakelussa on ollut viiveitä.

jasenmaksu pankkisiirto

SOFSn rööriorkesteri osallistuu Helsingin puhallinmusiikkiyhdistyksen järjestämään Blow!-tapahtumaan Taiteiden yönä 15.8. Kauppatorin uudella tapahtumalavalla. Pääasiassa orkesterin ohjelma koostuu Helsingissä keväällä esitetystä ohjelmasta. Esiintymistä varten järjestetään harjoitus sunnuntaina 11.8. Keski-Helsingin musiikkiopistolla. Mukaan voi osallistua, vaikka ei keväällä ollut mukana.

Orkesteria johtaa Saku Mattila.

Aikataulu

• Su 11.8. klo 13-15 ja 16-18 harjoitukset Keski-Helsingin musiikkiopistossa
  • To 15.8. klo 20.30-21.00 esiintyminen Blow!-tapahtumassa Helsingin kauppatorilla

• William Brade: Der Königinnen Intrada
  • sov. Saku Mattila: Dragonborn
  • Linnut - Improvisaatio
  • F.J. Haydn: Divertimento B-duuri
  • John Powell: How to train your dragon

Ilmoittaudu mukaan 30.6.2019 mennessä:

Ilmoittautumislomake

Hakemuksia tuli määräaikaan mennessä nelisenkymmentä ja niistä 36 täytti johtokunnan määrittelemät kriteerit.

Avustuksen saajille on lähetetty tieto sähköpostitse.

Kiitämme Suomen Kulttuurirahastoa apurahasta, joka mahdollisti leiriavustusten jaon!

puchnerfagottiMyydään Suomessa ammattikäytössä ollut Püchner-fagotti, sarjanumero #7802, valmistusvuosi 1973. Vastaa nykyistä mallia 23.

Kaunisääninen, laadukas, ajan patinoima ammattisoitin niin orkesteriin kuin solistillekin, opiskelijalle ja ammattilaiselle tai miksei vaativalle harrastajalle.

Täysin soittokuntoinen, mutta ei huollettu. Mukana Püchnerin kaunis kantolaukku, 2 s-putkea, koteloita, hyvä valikoima röörintekovälineitä.

Tarjouksia otetaan vastaan, Whatsapp +358 40 503 5474.

For sale excellent professional Püchner bassoon, serial number #7802, built in 1973. This model parallels with the current model 23.

This instrument has beautiful sound and has played in Finnish professional orchestras. Fits well for professionals and students. Good original Püchner case. Including reed making equipment.

More info and offers, Whatsapp +358 40 503 5474.

Myydään käytetty oboe Yamaha YOB 831 professional

• semi-automatic
  • 4 vuotta sitten tehty täyshuolto Berliinissä Ludwig Frankilla
  • erinomainen kunto, ei halkeamia
  • hintaan kuuluu lämpöinen suojapussi x 2kpl + uusia Frankin röörejä

Hinta: 3600 euroa, voi maksaa myös erissä.