fagottiSOFS suunnitteli syystapahtumaa järjestettäväksi 20.-22.11.2020. Valitettavasti koronatilanteen vuoksi seura ei pystynyt järjestämään suurempaa kaikille avointa tapahtumaa. Kuitenkin tuona viikonloppuna fagotisteja kokoontuu pienemmällä porukalla yhteen sekä Tuusulassa että Helsingissä. Valitettavasti tapahtumat ovat ulkopuolisilta ja liveyleisöltä suljettu mutta seura haluaa muistaa jäseniään tarjoamalla Tuusulasta kaksi livestriimattua luentoa. Myös Helsingin konservatorion tapahtuman terveiset kuullaan SOFSn somessa.

Tuusulan tapahtuma yhteistyössä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen kanssa

Tuusulassa Keskisen-Uudenmaan musiikkiopiston (KUM) Aino-salissa kokoontuu kolmen musiikkiopiston fagotistit. Mukana KUMn lisäksi ovat Hyvinkään musiikkiopisto ja Nurmijärven musiikkiopisto. Erkki Suomalainen (Helsingin kaupunginorkesteri ja Taideyliopiston Sibelius-Akatemia) pitää tuolloin mestarikurssin ko. opistojen oppilaille sisältäen niin omia soittotunteja kuin yhteissoittoakin suositusten sallimissa rajoissa.

Opetusvierailu on osa Taideyliopiston Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen ja suomalaisten musiikkioppilaitosten opetusyhteistyötä, jolla halutaan rakentaa yhteistyötä eri toimijoiden ja koulutustasojen välillä. Opetusvierailujen lähtökohtana on tukea nuoria musiikinharrastajia ympäri Suomen ja tehdä pitkäjänteistä työtä innostuksen ja mahdollisuuksien lisäämiseksi koko maassa. Lisätietoja löytyy Taideyliopiston Sibelius-Akatemian sivuilta.

Seuran jäsenille tapahtuma tarjoaa kaksi liveluentoa (tallenteet luennoista ovat katsottavissa vuoden loppun saakka).

BassoonBeatHelsinki - Helsingin konservatoriolla

Helsingin konservatorion BassoonBeatHelsinki tapahtuma supistui ja konservatoriolle kokoontuu viikonloppuna talon omat soittajat parilla vierailevalla fagotistilla vahvistettuna. Mikko-Pekka Svalan johdolla on luvassa soooesityksiä ja fagottiyhtyemusisointia. Seuran somessa kuullaan ja nähdään tunnelmapaloja myös tästä tapahtumasta.

yamahaKaunisääninen vastikään huollettu Yamaha Custom -oboe myyntiin. On ollut käytössä harrastajalla ja ajoi asiansa mainiosti. Nyt soitin on ollut muutaman vuoden soittamattomana, mutta säilytys on ollut asianmukaista, ja se on täyshuollettu ennen myynti-ilmoituksen tekemistä.

Soitin on Helsingissä ja sen voi saada koesoittoon. Voidaan myös postittaa. Kaupan päälle mukaan saa halutessaan mm. röörintekotarpeita.

Hintapyyntö on 2600 euroa, mutta tarjouksia kuunnellaan.

Kysymykset ja tiedustelut mieluiten tekstiviestillä numeroon 040 934 7860, Liina Bäckman

dupin1dupin2Dupin-merkkinen ammattioboe. Puisen yläkappaleen lisäksi soittimeen kuuluu synteettinen yläkappale. Soitinta on soitettu melko säännöllisesti, mutta synteettistä yläkappaletta en ole paljoa käyttänyt. Oboe on täysihuollettu v.2015. Minulla soitin on ollut kolme vuotta, enkä ole kertaakaan käyttänyt sitä perushuollossa. Soitinta on kuitenkin pidetty hyvin ja se on täysin ehjä. Soitin on arvion mukaan 4000 € arvoinen. Myyntihinnasta voidaan toki neuvotella.

Hintapyyntö: 3 800 €

Heidi Liukkunen
(Tampere)

Soitin on hyväkuntoinen ruusupuinen ammattitason oboe. Oboe on ollut käyttämättömänä viime vuodet mutta se on ollut hyvin ja turvallisesti hoidettuna ja varastoituna.

Soitin on nyt perusteellisesti huollettu RoHi Oy:llä helmikuussa 2020. Huollosta on kuitti ja työkuvaus tallessa.

Soitin on Järvenpäässä. Soittimen saa tarvittaessa koesoittoon. Voimme lähettää soittimen ostajalle, kun sellainen löytyy. Hintapyyntö 3150 EUR. Hinta myös sisältää kuvan mukaiset varusteet ja kotelon. Voi jättää myös vastatarjouksen.

Yhteydenotot:

Aino Kangasniemi p. 040 766 5070

hanskreul1hanskreul2hanskreul3

tapaninenSeuramme kunniajäsen Juhani Tapaninen täytti huhtikuussa pyöreät 85 vuotta. Syntymäpäiviään Jussi vietti perhepiirissä, epidemian rajoittaessa juhlimista.

Varapuheenjohtaja sai kutsun Jussin kanssa veneretkelle elokuussa. Vietimme mukavan päivän merellä tarinoiden, hyvästä säästä ja lohikeitosta nauttien. Sairaus tekee rajoituksia, mutta hymy on herkässä ja silmissä tuttu tuike. Juhani lähettää terveisiä kaikille seuran jäsenille.

Seura onnittelee Juhania ja toivoo hyviä päiviä edelleen.