rooriorkesteri2Kilpailu on tarkoitettu Suomessa vakituisesti asuville nuorille oboisteille ja fagotisteille. Kilpailussa on molemmille soittimille kolme sarjaa, joissa on liikkumavaraa osallistujien syntymävuosien osalla.

Kisajärjestäjänä toimii Suomen Oboe- ja Fagottiseura ry (SOFS) sekä Turun konservatorio ja musiikkiopisto. Kisa järjestetään Suomen Kulttuurirahaston Varsinais-Suomen maakuntarahaston tuella. Turun Musiikkiakatemia tarjoaa tilat käyttöömme. Kilpailu käydään Turun konservatoriolla os. Linnankatu 60

Kilpailijoilta ei peritä osallistumismaksua. Tapahtuman osallistujia sekä soittimia ei ole järjestäjän toimesta vakuutettu. Kilpailun tuomaristo pidättää oikeuden jakaa palkinnot oman harkintansa mukaan, myös muulla tavalla kuin tässä on ilmoitettu.  Lisäksi joka sarjassa voidaan jakaa  myös muita palkintoja, esim. leiristipendejä ja tuotelahjoja.

rooriorkesteri2Ilouutinen!

Soitinseuramme on saanut Suomen kulttuurirahastolta apurahan nuorten oboistien ja fagotistien kilpailun järjestämiseen Turussa!

Tarkempia tietoja ajankohdasta (vuonna 2021), kilpailusarjoista, säännöistä jne. saatte seuraamalla tiiviisti seuramme nettisivuja. Lähetämme myös kaikille seuramme jäsenille (joilla on osoitetiedot ajan tasalla) erillisen kisatiedotteen postitse ensi kesän aikana.

Mutta näin lyhyesti kerrottakoon, että kisa on tarkoitettu Suomessa vakituisesti asuville röörisoittajille. Kilpailussa on kolme sarjaa kummallekin soittimelle.

• Nuorimpien/aloittelijoiden sarja järjestetään ns. katselmuskisana, jossa ei jaeta ollenkaan sijoituksia vaan sen sijaan, ta-daa, kaikki osallistujat palkitaan!
  • Kaksi seuraavaa sarjaa määräytyy soittajan harrastuneisuuden tai iän mukaan (tiedot tarkentuvat piakkoin).

Kisatapahtuman yhteyteen on suunnitteilla muutakin toimintaa, kuten pedagogisia luentoja/-keskusteluja, Suuren rööriorkesterin harjoituksia sekä konsertti, soitinhuoltokurssi, soitinesittelyjä, mestarikurssiopetusta, konsertteja... Tapahtumassa riittää siis soitettavaa ja opittavaa kaikenikäisille, ja se järjestetään yhteistyössä Turun konservatorion kanssa.

Kiitämme lämpimästi Suomen Kulttuurirahaston Varsinais-Suomen maakuntarahastoa apurahasta!

rigoutat1rigoutat2Oboe oli harrastuskäytössäni 2007-2013, sitä ennen ammattioboistilla. Oboe on vuosimallia 2000 ja siihen on tehty perushuolto keväällä 2020 (Rohi). Soitinta on pidetty hyvin ja se on täysin soittovalmis; puu ja koneisto ovat hyvässä kunnossa.

Hintapyyntö 3200€ (netissä vastaavan käytetyn soittimen hinta on n. 4000€).
Hinta sisältää kotelon ja lampaankarvasuojapussin.

Lisätietoa oboemallista Rigoutat'n nettisivuilta.

Tiedustelut:

Tiina Kokko
Puh. 0405017079

tapaninenSeuramme kunniajäsen Juhani Tapaninen täytti huhtikuussa pyöreät 85-vuotta. Syntymäpäiviään Jussi vietti perhepiirissä, epidemian rajoittaessa juhlimista.

Varapuheenjohtaja sai kutsun Jussin kanssa veneretkelle elokuussa. Vietimme mukavan päivän merellä tarinoiden, hyvästä säästä ja lohikeitosta nauttien. Sairaus tekee rajoituksia, mutta hymy on herkässä ja silmissä tuttu tuike. Juhani lähettää terveisiä kaikille seuran jäsenille.

Seura onnittelee Juhania ja toivoo hyviä päiviä edelleen.

Myydään Ludwig Frank Brillant -oboe. Sarjanumero 810, ostettu loppuvuodesta 2010. Oboe on ollut ammattikäytössä, ja siinä on Frankin soittimille ominainen tumma ja puhutteleva sointi. Soittimeen on tehty täysihuolto Berliinissä 2019 (arvo 1400€) ja se on erittäin hyvässä kunnossa. Loistava soitin pitkällä olevalle harrastajalle, ammattiopiskelijalle tai ammattilaiselle toiseksi soittimeksi. Hp. 5500€, mutta neuvoteltavissa jos ostaja löytyy. Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää.

frank1frank2