puchnerfagottiMyydään Suomessa ammattikäytössä ollut Püchner-fagotti, sarjanumero #7802, valmistusvuosi 1973. Vastaa nykyistä mallia 23.

Kaunisääninen, laadukas, ajan patinoima ammattisoitin niin orkesteriin kuin solistillekin, opiskelijalle ja ammattilaiselle tai miksei vaativalle harrastajalle.

Täysin soittokuntoinen, mutta ei huollettu. Mukana Püchnerin kaunis kantolaukku, 2 s-putkea, koteloita, hyvä valikoima röörintekovälineitä.

Tarjouksia otetaan vastaan, Whatsapp +358 40 503 5474.

For sale excellent professional Püchner bassoon, serial number #7802, built in 1973. This model parallels with the current model 23.

This instrument has beautiful sound and has played in Finnish professional orchestras. Fits well for professionals and students. Good original Püchner case. Including reed making equipment.

More info and offers, Whatsapp +358 40 503 5474.