myytava oboe 09 2019Myydään 11 / 2015 uutena ostettu laadukas oppilaskäyttöön soveltuva oboe. Rungon materiaali on mattapintainen ABS-muovi ja koneisto on hopeoitu. Sisältää kovan kotelon.

Oboe on ollut yhden tytön käytössä vuoden 2018 loppuun.

Mukaan tulee:

• oboen kuivausliinat, 3 kpl
  • oboen korkkirasva
  • peukalotuki
  • puusta valmistettu röörikotelo 6:lle
  • muovinen rööri, 1 kpl
  • kokoontaitettava musta metallinen nuottiteline
  • röörintekovälineitä:
    • oboen puu formattu 7 kpl)
    • plektra, 2 kpl
    • röörihylsy, 13 kpl
    • sidontalanka, punainen, lähes täysi rulla
    • messinkilanka, kultainen, lähes täysi rulla
    • oboen suukappaleiden vuoluveitsi
    • oboen sidontapuikko
    • rööripuun puinen katkaisualusta

Hp. Oboelle ja tarvikkeille 1260€

Yhteydenotot numeroon 050 5015 888 (Riikka) joko soittamalla tai tekstiviestillä.