Myydään upea ruusupuusta tehty ammattitason oboe, jonka sointi on kaunis sekä tumma. Oboe on uniikki ja harvinainen laatusoitin valmistajaltaan Hans Kreul Tübingen. Oboe on hyvässä kunnossa ja ollut viimeiset 7 vuotta käyttämättömänä mutta säännöllisesti öljyttynä.

Oboe sijaitsee pääkaupunkiseudulla mutta olen valmis lähettämään sen, kun sopiva ostaja löytyy.

Hintapyyntö: 3270 €

Mikäli olet kiinnostunut oboesta, niin ota yhteyttä numeroon 050 4671809 (Joona) niin keskustellaan
soittimesta tarkemmin.

Kreul1Kreul2