Tämä Norjasta Suomeen tullut tyrmäävä helmi on ollut minun hallussa vuodesta 2014. Tämä kauniinvärinen soitin on Püchnerin ammattilainen malli ”Model 23 Antique finish” (antiikki-lakkaus), jonka sarjanumero on 8999. Soitin on jatkuvasti huollettu ja viimeinen tarkastus oli joulukuussa 2019.

bjos bassoonVarusteet:

• 20 vuotta kypsynyttä vaahteraa
  • hopeapäillystetyt painikkeet ja mekanismi
  • 13 rullaa
  • korkea D-painike, E/F#-trillipainike, Ab/Bb-trillipainike
  • Püchner alkuperäinen S-putki
  • Marcus Bonna MB-L1 nahkakotelo (alkuperäisen kotelon lisäksi)

Lisää tietoa Püchnerin mallista >>

Tämä soitin näkyy yleensä Polyteknikkojen orkesterin konserteissa. Jos olet kiinnostunut tutustumaan soittimeen tai kokeilemaan sitä, ota yhteyttä!

Hinta: 16.000 euroa (neuvotteltavissa – uusi Malli 23 on 33.000 euroa)

Bruno de Oliveira e Sousa (Espoo)
Puh. 0469217905
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.