Myydään Ludwig Frank Brillant -oboe. Sarjanumero 810, ostettu loppuvuodesta 2010. Oboe on ollut ammattikäytössä, ja siinä on Frankin soittimille ominainen tumma ja puhutteleva sointi. Soittimeen on tehty täysihuolto Berliinissä 2019 (arvo 1400€) ja se on erittäin hyvässä kunnossa. Loistava soitin pitkällä olevalle harrastajalle, ammattiopiskelijalle tai ammattilaiselle toiseksi soittimeksi. Hp. 5500€, mutta neuvoteltavissa jos ostaja löytyy. Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää.

Laura Lammi 044 5049918 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

frank1frank2

Osto- ja myyntipalstan ohjeita

Ilmoitukset SOFS:n nettisivuilla ja jäsentiedotteessa ovat ilmaisia seuran jäsenille. Seuran ulkopuolisille ilmoitusten hinnat ovat seuraavat:

Lehti-ilmoitus 10€, netti-ilmoitus 10€,  ilmoitus sekä lehteen että nettiin 15€.

Lähetä ilmoituksesi seuran sihteerille (sihteeri@suomenoboejafagottiseura.net). Ilmoitus voidaan julkaista, kun maksu näkyy seuran tilillä, tai ilmoittaja on varmennettu seuran jäseneksi. Seuran tilinumero on FI38 1572 3000 2031 09 (viestikenttään teksti "osto/myynti-ilmoitus nettiin ja/tai lehteen ja ilmoittajan nimi").

Mikäli palstalla oleva ilmoitus ei ole enää ajankohtainen, ilmoita siitä sihteerille. Ilmoituksia pidetään palstalla 4 kk, jonka jälkeen ne poistetaan.