Myydään Ludwig Frank Brillant -oboe. Sarjanumero 810, ostettu loppuvuodesta 2010. Oboe on ollut ammattikäytössä, ja siinä on Frankin soittimille ominainen tumma ja puhutteleva sointi. Soittimeen on tehty täysihuolto Berliinissä 2019 (arvo 1400€) ja se on erittäin hyvässä kunnossa. Loistava soitin pitkällä olevalle harrastajalle, ammattiopiskelijalle tai ammattilaiselle toiseksi soittimeksi. Hp. 5500€, mutta neuvoteltavissa jos ostaja löytyy. Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää.

frank1frank2