Soitin on hyväkuntoinen ruusupuinen ammattitason oboe. Oboe on ollut käyttämättömänä viime vuodet mutta se on ollut hyvin ja turvallisesti hoidettuna ja varastoituna.

Soitin on nyt perusteellisesti huollettu RoHi Oy:llä helmikuussa 2020. Huollosta on kuitti ja työkuvaus tallessa.

Soitin on Järvenpäässä. Soittimen saa tarvittaessa koesoittoon. Voimme lähettää soittimen ostajalle, kun sellainen löytyy. Hintapyyntö 3150 EUR. Hinta myös sisältää kuvan mukaiset varusteet ja kotelon. Voi jättää myös vastatarjouksen.

Yhteydenotot:

Tapani Poikkimäki p. 040 572 8010, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Aino Kangasniemi p. 040 766 5070

hanskreul1hanskreul2hanskreul3

Osto- ja myyntipalstan ohjeita

Ilmoitukset SOFS:n nettisivuilla ja jäsentiedotteessa ovat ilmaisia seuran jäsenille. Seuran ulkopuolisille ilmoitusten hinnat ovat seuraavat:

Lehti-ilmoitus 10€, netti-ilmoitus 10€,  ilmoitus sekä lehteen että nettiin 15€.

Lähetä ilmoituksesi seuran sihteerille (sihteeri@suomenoboejafagottiseura.net). Ilmoitus voidaan julkaista, kun maksu näkyy seuran tilillä, tai ilmoittaja on varmennettu seuran jäseneksi. Seuran tilinumero on FI38 1572 3000 2031 09 (viestikenttään teksti "osto/myynti-ilmoitus nettiin ja/tai lehteen ja ilmoittajan nimi").

Mikäli palstalla oleva ilmoitus ei ole enää ajankohtainen, ilmoita siitä sihteerille. Ilmoituksia pidetään palstalla 4 kk, jonka jälkeen ne poistetaan.