Soitin on hyväkuntoinen ruusupuinen ammattitason oboe. Oboe on ollut käyttämättömänä viime vuodet mutta se on ollut hyvin ja turvallisesti hoidettuna ja varastoituna.

Soitin on nyt perusteellisesti huollettu RoHi Oy:llä helmikuussa 2020. Huollosta on kuitti ja työkuvaus tallessa.

Soitin on Järvenpäässä. Soittimen saa tarvittaessa koesoittoon. Voimme lähettää soittimen ostajalle, kun sellainen löytyy. Hintapyyntö 3150 EUR. Hinta myös sisältää kuvan mukaiset varusteet ja kotelon. Voi jättää myös vastatarjouksen.

Yhteydenotot:

Aino Kangasniemi p. 040 766 5070