dupin1dupin2Dupin-merkkinen ammattioboe. Puisen yläkappaleen lisäksi soittimeen kuuluu synteettinen yläkappale. Soitinta on soitettu melko säännöllisesti, mutta synteettistä yläkappaletta en ole paljoa käyttänyt. Oboe on täysihuollettu v.2015. Minulla soitin on ollut kolme vuotta, enkä ole kertaakaan käyttänyt sitä perushuollossa. Soitinta on kuitenkin pidetty hyvin ja se on täysin ehjä. Soitin on arvion mukaan 4000 € arvoinen. Myyntihinnasta voidaan toki neuvotella.

Hintapyyntö: 3 800 €

Heidi Liukkunen
puh. 040 535 9642
(Tampere)

Osto- ja myyntipalstan ohjeita

Ilmoitukset SOFS:n nettisivuilla ja jäsentiedotteessa ovat ilmaisia seuran jäsenille. Seuran ulkopuolisille ilmoitusten hinnat ovat seuraavat:

Lehti-ilmoitus 10€, netti-ilmoitus 10€,  ilmoitus sekä lehteen että nettiin 15€.

Lähetä ilmoituksesi seuran sihteerille (sihteeri@suomenoboejafagottiseura.net). Ilmoitus voidaan julkaista, kun maksu näkyy seuran tilillä, tai ilmoittaja on varmennettu seuran jäseneksi. Seuran tilinumero on FI38 1572 3000 2031 09 (viestikenttään teksti "osto/myynti-ilmoitus nettiin ja/tai lehteen ja ilmoittajan nimi").

Mikäli palstalla oleva ilmoitus ei ole enää ajankohtainen, ilmoita siitä sihteerille. Ilmoituksia pidetään palstalla 4 kk, jonka jälkeen ne poistetaan.