dupin1dupin2Dupin-merkkinen ammattioboe. Puisen yläkappaleen lisäksi soittimeen kuuluu synteettinen yläkappale. Soitinta on soitettu melko säännöllisesti, mutta synteettistä yläkappaletta en ole paljoa käyttänyt. Oboe on täysihuollettu v.2015. Minulla soitin on ollut kolme vuotta, enkä ole kertaakaan käyttänyt sitä perushuollossa. Soitinta on kuitenkin pidetty hyvin ja se on täysin ehjä. Soitin on arvion mukaan 4000 € arvoinen. Myyntihinnasta voidaan toki neuvotella.

Hintapyyntö: 3 800 €

Heidi Liukkunen