yamahaKaunisääninen vastikään huollettu Yamaha Custom -oboe myyntiin. On ollut käytössä harrastajalla ja ajoi asiansa mainiosti. Nyt soitin on ollut muutaman vuoden soittamattomana, mutta säilytys on ollut asianmukaista, ja se on täyshuollettu ennen myynti-ilmoituksen tekemistä.

Soitin on Helsingissä ja sen voi saada koesoittoon. Voidaan myös postittaa. Kaupan päälle mukaan saa halutessaan mm. röörintekotarpeita.

Hintapyyntö on 2600 euroa, mutta tarjouksia kuunnellaan.

Kysymykset ja tiedustelut mieluiten tekstiviestillä numeroon 040 934 7860, Liina Bäckman