yamahaKaunisääninen vastikään huollettu Yamaha Custom -oboe myyntiin. On ollut käytössä harrastajalla ja ajoi asiansa mainiosti. Nyt soitin on ollut muutaman vuoden soittamattomana, mutta säilytys on ollut asianmukaista, ja se on täyshuollettu ennen myynti-ilmoituksen tekemistä.

Soitin on Helsingissä ja sen voi saada koesoittoon. Voidaan myös postittaa. Kaupan päälle mukaan saa halutessaan mm. röörintekotarpeita.

Hintapyyntö on 2600 euroa, mutta tarjouksia kuunnellaan.

Kysymykset ja tiedustelut mieluiten tekstiviestillä numeroon 040 934 7860, Liina Bäckman

 

Osto- ja myyntipalstan ohjeita

Ilmoitukset SOFS:n nettisivuilla ja jäsentiedotteessa ovat ilmaisia seuran jäsenille. Seuran ulkopuolisille ilmoitusten hinnat ovat seuraavat:

Lehti-ilmoitus 10€, netti-ilmoitus 10€,  ilmoitus sekä lehteen että nettiin 15€.

Lähetä ilmoituksesi seuran sihteerille (sihteeri@suomenoboejafagottiseura.net). Ilmoitus voidaan julkaista, kun maksu näkyy seuran tilillä, tai ilmoittaja on varmennettu seuran jäseneksi. Seuran tilinumero on FI38 1572 3000 2031 09 (viestikenttään teksti "osto/myynti-ilmoitus nettiin ja/tai lehteen ja ilmoittajan nimi").

Mikäli palstalla oleva ilmoitus ei ole enää ajankohtainen, ilmoita siitä sihteerille. Ilmoituksia pidetään palstalla 4 kk, jonka jälkeen ne poistetaan.