HowarthC20Myydään Howarth of London -merkkinen puinen oboe. Soitin on valmistettu vuonna 1987, ns. konservatoriomalli. Oboeta on soitettu viime vuodet säännöllisesti sekä viimeisin perushuolto RoHi:ssa alkuvuodesta 2019.

Palvellut erinomaisesti harrastajaa ja sopii esim. aloittavalle soittajalle mutta sillä pärjää kivasti taitojen kehittyessäkin. Soitin sijaitsee Lahdessa ja tarvittaessa kulkee mukana pk-seudulle koesoittamista varten.

Hp. 1800€

Lisätiedot puhelimitse / viestillä:
Mia Salin p. 044-992 1518.

Osto- ja myyntipalstan ohjeita

Ilmoitukset SOFS:n nettisivuilla ja jäsentiedotteessa ovat ilmaisia seuran jäsenille. Seuran ulkopuolisille ilmoitusten hinnat ovat seuraavat:

Lehti-ilmoitus 10€, netti-ilmoitus 10€,  ilmoitus sekä lehteen että nettiin 15€.

Lähetä ilmoituksesi seuran sihteerille (sihteeri@suomenoboejafagottiseura.net). Ilmoitus voidaan julkaista, kun maksu näkyy seuran tilillä, tai ilmoittaja on varmennettu seuran jäseneksi. Seuran tilinumero on FI38 1572 3000 2031 09 (viestikenttään teksti "osto/myynti-ilmoitus nettiin ja/tai lehteen ja ilmoittajan nimi").

Mikäli palstalla oleva ilmoitus ei ole enää ajankohtainen, ilmoita siitä sihteerille. Ilmoituksia pidetään palstalla 4 kk, jonka jälkeen ne poistetaan.