HowarthC20Myydään Howarth of London -merkkinen puinen oboe. Soitin on valmistettu vuonna 1987, ns. konservatoriomalli. Oboeta on soitettu viime vuodet säännöllisesti sekä viimeisin perushuolto RoHi:ssa alkuvuodesta 2019.

Palvellut erinomaisesti harrastajaa ja sopii esim. aloittavalle soittajalle mutta sillä pärjää kivasti taitojen kehittyessäkin. Soitin sijaitsee Lahdessa ja tarvittaessa kulkee mukana pk-seudulle koesoittamista varten.

Hp. 1800€

Lisätiedot puhelimitse / viestillä:
Mia Salin p. 044-992 1518.