Myyn Dupin-merkkisen ammattioboen. Soittimeen kuuluu puisen yläosan lisäksi synteettinen yläosa. Oboe on n. 20 v vanha ja ollut minulla n. 4 vuotta. En ole soittanut sitä vuoteen montaa kertaa, mutta olen säilyttänyt koteloa lämpimässä villavuoratussa suojalaukussa.

dupin1dupin2

Soittimessa ei ole halkeamia ja se soi ihan hyvin, mutta sitä ei ole huollettu pitkään aikaan, joten se on jo huollon tarpeessa. Synteettinen yläosa kaipaa vielä ”lämmittelyä”, jotta äänet aukeavat.

Myyn soittimen, koska keskityn toiseen harrastukseen eikä aika ja motivaatio enää riitä oboensoittoon. Soittimen hinnasta voidaan toki neuvotella. 

Hintapyyntö: 1 500 €

Heidi Liukkunen
puh. 040 535 9642
Tampere

Osto- ja myyntipalstan ohjeita

Ilmoitukset SOFS:n nettisivuilla ja jäsentiedotteessa ovat ilmaisia seuran jäsenille. Seuran ulkopuolisille ilmoitusten hinnat ovat seuraavat:

Lehti-ilmoitus 10€, netti-ilmoitus 10€,  ilmoitus sekä lehteen että nettiin 15€.

Lähetä ilmoituksesi seuran sihteerille (sihteeri@suomenoboejafagottiseura.net). Ilmoitus voidaan julkaista, kun maksu näkyy seuran tilillä, tai ilmoittaja on varmennettu seuran jäseneksi. Seuran tilinumero on FI38 1572 3000 2031 09 (viestikenttään teksti "osto/myynti-ilmoitus nettiin ja/tai lehteen ja ilmoittajan nimi").

Mikäli palstalla oleva ilmoitus ei ole enää ajankohtainen, ilmoita siitä sihteerille. Ilmoituksia pidetään palstalla 4 kk, jonka jälkeen ne poistetaan.