Myyn Dupin-merkkisen ammattioboen. Soittimeen kuuluu puisen yläosan lisäksi synteettinen yläosa. Oboe on n. 20 v vanha ja ollut minulla n. 4 vuotta. En ole soittanut sitä vuoteen montaa kertaa, mutta olen säilyttänyt koteloa lämpimässä villavuoratussa suojalaukussa.

dupin1dupin2

Soittimessa ei ole halkeamia ja se soi ihan hyvin, mutta sitä ei ole huollettu pitkään aikaan, joten se on jo huollon tarpeessa. Synteettinen yläosa kaipaa vielä ”lämmittelyä”, jotta äänet aukeavat.

Myyn soittimen, koska keskityn toiseen harrastukseen eikä aika ja motivaatio enää riitä oboensoittoon. Soittimen hinnasta voidaan toki neuvotella.

Hintapyyntö: 1 500 €

Heidi Liukkunen