Suomen Oboe- ja Fagottiseuran kevättapahtuman yhteydessä Sibelius-Akatemia tarjosi koulutusta nuorille fagotisteille. Soittotuntien lisäksi ohjelmaan kuului myös opastusta suukappaleiden valmistamiseen.

Seuraavassa kuvasarjassa lehtori Jussi Särkkä opastaa kädestä pitäen Tampereen Konservatorion 11-vuotiasta fagotinsoiton opiskelijaa Aaro Martikaista röörin teon saloihin. Yhteistyön tuloksena syntyi Aaron ensimmäinen itse tehty rööri.

Lauantain iltapäivällä Aaro ehti osallistua myös Jaakko Luoman opetustunnille. Kaiken kaikkiaan "paras lauantai ikinä", totesi Aaro SOFSin kevättapahtumasta.

Kuvat: Juha-Matti Martikainen