Suomen oboe- ja fagottiseura ry päätti vuosikokouksessaan 28.3.2020 nimetä 35-juhlavuotemme kunniaksi uusia kunniajäseniä. Heitä löytyi tänä vuonna fagotistien joukosta kaksi, Asko Artamaa Lahdesta ja Jarmo ”Corcci” Korhonen Turusta. Lämpimät onnittelut molemmille!

Seuramme johtokunnassa pitkään mukana ollut, puheenjohtajanakin toiminut Corcci oli vilpittömän yllättynyt ja kiitollinen uudesta arvonimestä.
– ”Oikein hyvältä tuntuu. Toki myös se, että muistetaan!”

Samoin johtokunnassamme jatkava Asko totesi, että kunniajäsenyys tuntuu melkoisen juhlalliselta!
– ”Huikeaan joukkoon on kutsuttu . On tullut käytyä historiaa mielessä, erityisesti seuran alkuajoilta, josta on jäänyt upeita muistoja.”

Vuosikokous valitsi myös johtokunnan, johon vuonna 2020 kuuluvat:

• Veera Pesu pj.
  • Eero Purhonen vpj.
  • Laura Clewer
  • Sanna Niemikunnas
  • Soineli Suomela
  • Anna-Kaisa Pippuri
  • Asko Artamaa

Laura jatkaa seuramme sihteerinä ja Sanna taloudenhoitajana. Asko hoitaa edelleen jäsenyyteen liittyviä asioita yhdessä Anna-Kaisa kanssa.