someiluLauantaina 23.1.2021

Aikataulu:

Klo 11 Pilates-ohjaaja, Radion sinfoniaorkesterin muusikko Tommi Hyytisen Pilates-tunti, joka on suunnattu oboisteille ja fagotisteille (live).
Klo 12.30     Pyöreä pöytä, vapaata keskustelua, kuulumiset, yms. (live)
Klo 13-14 SibAn lehtori Päivi Arjaksen luento etenkin musiikkiopistoissa opettaville oboisteille ja fagotisteille. Aiheena nuorten esiintymisjännitys ja sen kohtaaminen. Avointa keskustelua aiheen tiimoilta. Palaamme harjoitteisiin ym. vielä Turun tapahtumassa.
Klo 14- Uusintana fagotisti Erkki Suomalaisen fagotinhuolto sekä lämmittely-tallenteet marraskuulta 2020.

Soitinseuramme jäsenet voivat osallistua tapahtumaan ilmaiseksi, muille osallistumismaksu 20€.