crusellmusicfestival40vEtu on tarjolla kaikille sofsilaisille, jotka osallistuvat Suuren Rööriorkesterin keikalle/keikoille Uudessakaupungissa 25.7.! Mestarikurssit alkavat heti seuraavana päivänä 26.7. Opettajina oboessa Takuya Takashima ja Olivier Stankiewicz, fagotissa Jaakko Luoma.

Suurella Rööriorkesterilla on kaksi keikkaa Uudenkaupungin Crusell-viikolla 25.7.2021. Soitamme sekä Päivän puhalluksessa Uudenkaupungin torilla että omassa konsertissa Uudessa kirkossa Saku Mattilan johdolla. Lyhyt harjoitusleiri järjestetään kesän aikana Helsingissä sekä 24.7. illalla Uudessakaupungissa. Ammattiopiskelijoille riittää, kun osallistuu harjoitukseen Helsingissä tai Uudessakaupungissa, mieluiten tietysti molemmissa.

Helsingistä pääset matkaamaan Uuteenkaupunkiin mukavasti rööribussilla 24.7. Muut tarkemmat keikkamatkaan liittyvät yksityiskohdat  (ilmoittautuminen, bussikuljetukset, ruokailut ja majoitus) ilmoitetaan seuran nettisivuilla toukokuun aikana.

Kursseille otetaan rajattu määrä osallistujia. Kirjoita ilmoittautumisen yhteydessä koodi ”sofs” oman nimesi perään. Saat 25% huojennuksen kurssimaksusta.