kokousSuomen oboe-ja fagottiseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään su 20.3.2022 klo 13 Sibelius-Akatemian Nervanderinkadun toimipisteessä, osoitteessa Nervanderinkatu 13, Helsinki.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Asiakirjat sekä kokouslista ovat nähtävillä paikan päällä. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteyden kautta. Google Meets-linkki lähetetään mukaan ilmoittautuneille.

Vuosikokouksen yhteydessä järjestetään SibAn Tsemppi-ryhmän koulutustapahtuma. Olet tervetullut kuuntelemaan nuorten oboistien konserttia jo klo 12. Kokouksen jälkeen soitamme yhdessä nuorten kanssa n. klo 14-16. Yhteissoittomateriaalit toimitetaan mukaan ilmoittautuneille myöhemmin.

Ilmoittautumiset suoraan seuran sihteerille (huom. paikkoja rajoitetusti koronarajoitusten vuoksi): Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.