PONNISTUS UUTEEN SYYSLUKUKAUTEEN HELSINGIN KALLIOSALISSA 13.-14.8.2022

SOFS järjestää lukuvuoden alkuun tapahtumaviikonlopun Helsingissä uudessa Kalliosalissa. Kaksipäiväisen koulutustapahtuman pääpaino on yhteissoitossa rööriorkesterin merkeissä. Orkesteria johtaa Saku Mattila. Lisäksi viikonlopun aikana järjestetään oboen ja fagotin mestarikurssit soitossaan pidemmällä oleville nuorille sekä esiintymisvalmennusta.

Viikonlopun aikataulu tarkentuu vielä mutta tässä vaiheessa on hyvä varata koko viikonloppu lauantaiaamusta sunnuntai-iltapäivään. Tapahtuman päättävä konsertti on sunnuntaina klo 15. On mahdollista, että osan kanssa otetaan varaslähtö tapahtumaan jo perjantaina.

Tapahtuma järjestetään Suomen kulttuurirahaston tuella ja se on seuran jäsenille maksuton. Lisäksi pitkänmatkalaisten on mahdollista saada SOFS:lta avustusta matka- ja majoituskuluihin.

Ilmoittautuminen ma 20.6. mennessä tällä LOMAKKEELLA.