Alustava ohjelma:

Lauantai 25.3. klo 10-15 Töölönkatu 28

• Päivänavaus Ackté-salissa 4.krs klo 10,
  • Rööripaja, yhteissoittoa ohjatusti ja soittotunteja Ackté-salissa sekä luokissa T-404 ja T-419.

Tarkempi ohjelma suunnitellaan yhdessä ilmoittautumisen päätyttyä.

Sunnuntaina 26.3.

• klo 15 konsertti Wegelius-salissa

Konsertissa esiintyy mm. Akatemian oboeopettajia ja -opiskelijoita, tapahtumaan osallistuvia nuoria sekä Suomen Oboe- ja Fagottiseuran jäseniä.

Oboeopettaja, tervetuloa mukaan tapahtumaan 1-3 oppilaasi kanssa!

Kerrothan viestissäsi oppilaistasi seuraavat tiedot:

• Ikä, soittotaito (mikä pt tai mitä teoksia/kappaleita soittaa) ja haluaako esiintyä sunnuntain konsertissa.
  • Voit myös samalla esittää toiveita opetuksen suhteen.

Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita seuraamaan opetusta ilman erillistä ilmoittautumista. Tapahtuma on ilmainen.

Pitkämatkalainen, ota yhteyttä Suomen Oboe-ja Fagottiseuraan (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). Seura järjestää majoitusta sekä iltaohjelmaa lauantaille! Seuraavasta Rööri-lehdestä löytyy lisätietoa mm. samana viikonloppuna Pihlajamäen nuorisotalolla järjestettävästä SOFS:n tapahtumasta. Innokkaimmat ehtivät osallistua molempiin tapahtumiin :)

Hyvää uutta vuotta!

Jorma Valjakka, Anni Haapaniemi, Sanna Niemikunnas ja Veera Pesu