Tämä Norjasta Suomeen tullut tyrmäävä helmi on ollut minun hallussa vuodesta 2014. Tämä kauniinvärinen soitin on Püchnerin ammattilainen malli ”Model 23 Antique finish” (antiikki-lakkaus), jonka sarjanumero on 8999. Soitin on jatkuvasti huollettu ja viimeinen tarkastus oli joulukuussa 2019.

bjos bassoonVarusteet:

• 20 vuotta kypsynyttä vaahteraa
  • hopeapäillystetyt painikkeet ja mekanismi
  • 13 rullaa
  • korkea D-painike, E/F#-trillipainike, Ab/Bb-trillipainike
  • Püchner alkuperäinen S-putki
  • Marcus Bonna MB-L1 nahkakotelo (alkuperäisen kotelon lisäksi)

Lisää tietoa Püchnerin mallista >>

Tämä soitin näkyy yleensä Polyteknikkojen orkesterin konserteissa. Jos olet kiinnostunut tutustumaan soittimeen tai kokeilemaan sitä, ota yhteyttä!

Hinta: 16.000 euroa (neuvotteltavissa – uusi Malli 23 on 33.000 euroa)

Bruno de Oliveira e Sousa (Espoo)
Puh. 0469217905
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

HowarthC20Myydään Howarth of London -merkkinen puinen oboe. Soitin on valmistettu vuonna 1987, ns. konservatoriomalli. Oboeta on soitettu viime vuodet säännöllisesti sekä viimeisin perushuolto RoHi:ssa alkuvuodesta 2019.

Palvellut erinomaisesti harrastajaa ja sopii esim. aloittavalle soittajalle mutta sillä pärjää kivasti taitojen kehittyessäkin. Soitin sijaitsee Lahdessa ja tarvittaessa kulkee mukana pk-seudulle koesoittamista varten.

Hp. 1800€

Lisätiedot puhelimitse / viestillä:
Mia Salin p. 044-992 1518.

yamahaKaunisääninen vastikään huollettu Yamaha Custom -oboe myyntiin. On ollut käytössä harrastajalla ja ajoi asiansa mainiosti. Nyt soitin on ollut muutaman vuoden soittamattomana, mutta säilytys on ollut asianmukaista, ja se on täyshuollettu ennen myynti-ilmoituksen tekemistä.

Soitin on Helsingissä ja sen voi saada koesoittoon. Voidaan myös postittaa. Kaupan päälle mukaan saa halutessaan mm. röörintekotarpeita.

Hintapyyntö on 2600 euroa, mutta tarjouksia kuunnellaan.

Kysymykset ja tiedustelut mieluiten tekstiviestillä numeroon 040 934 7860, Liina Bäckman

dupin1dupin2Dupin-merkkinen ammattioboe. Puisen yläkappaleen lisäksi soittimeen kuuluu synteettinen yläkappale. Soitinta on soitettu melko säännöllisesti, mutta synteettistä yläkappaletta en ole paljoa käyttänyt. Oboe on täysihuollettu v.2015. Minulla soitin on ollut kolme vuotta, enkä ole kertaakaan käyttänyt sitä perushuollossa. Soitinta on kuitenkin pidetty hyvin ja se on täysin ehjä. Soitin on arvion mukaan 4000 € arvoinen. Myyntihinnasta voidaan toki neuvotella.

Hintapyyntö: 3 800 €

Heidi Liukkunen
(Tampere)

Soitin on hyväkuntoinen ruusupuinen ammattitason oboe. Oboe on ollut käyttämättömänä viime vuodet mutta se on ollut hyvin ja turvallisesti hoidettuna ja varastoituna.

Soitin on nyt perusteellisesti huollettu RoHi Oy:llä helmikuussa 2020. Huollosta on kuitti ja työkuvaus tallessa.

Soitin on Järvenpäässä. Soittimen saa tarvittaessa koesoittoon. Voimme lähettää soittimen ostajalle, kun sellainen löytyy. Hintapyyntö 3150 EUR. Hinta myös sisältää kuvan mukaiset varusteet ja kotelon. Voi jättää myös vastatarjouksen.

Yhteydenotot:

Aino Kangasniemi p. 040 766 5070