Myydään käytetty oboe Yamaha YOB 831 professional

• semi-automatic, grenadilla
  • täyshuolto tehty Berliinissä Ludwig Frankilla 4 vuotta sitten
  • erinomainen kunto, ei halkeamia
  • hintaan kuuluu Frank&Meyerin lämpökantokassi + uusia röörejä

Hinta: 3600 euroa, voi maksaa myös osissa.

• Dupin ImperialOtettu uutena käyttöön 5/2007.
  • Ollut ammattikäytössä, eikä siinä ole halkeamia.
  • Kullattu koneisto.

Lähtöhinta 7000 €

Pekka Parkkinen
040-5117884

ek damoreMyydään kaunisääninen 80-luvulla valmistettu Howarth oboe d'amore. Ollut vähällä käytöllä, puhtaasti soivat ylä-äänet, uusi Howarthin kuljetuslaukku ja kaksi uutta Mönnigin kultaista s-putkea (arvo 560€). Kaupanpäällisiksi röörejä koteloineen.

Hintapyyntö 3500€.

Eeva-Kaisa Rönkä