oboe LFMyytävänä hyväkuntoinen oboe "Ludwig Frank"
Ikää on noin 6v. Sarja nro. 927.

Hp. 5500€

Nils Rõõmussaar
0407440883

Myydään upea ruusupuusta tehty ammattitason oboe, jonka sointi on kaunis sekä tumma. Oboe on uniikki ja harvinainen laatusoitin valmistajaltaan Hans Kreul Tübingen. Oboe on hyvässä kunnossa ja ollut viimeiset 7 vuotta käyttämättömänä mutta säännöllisesti öljyttynä.

Oboe sijaitsee pääkaupunkiseudulla mutta olen valmis lähettämään sen, kun sopiva ostaja löytyy.

Hintapyyntö: 3270 €

Mikäli olet kiinnostunut oboesta, niin ota yhteyttä numeroon 050 4671809 (Joona) niin keskustellaan
soittimesta tarkemmin.

Kreul1Kreul2

Myytävänä Mönnig-oboe, model 155 AM.

Tiedustelut: Aila Hettula, p. 050 585 7376

myytava oboe 09 2019Myydään 11 / 2015 uutena ostettu laadukas oppilaskäyttöön soveltuva oboe. Rungon materiaali on mattapintainen ABS-muovi ja koneisto on hopeoitu. Sisältää kovan kotelon.

Oboe on ollut yhden tytön käytössä vuoden 2018 loppuun.

Mukaan tulee:

• oboen kuivausliinat, 3 kpl
  • oboen korkkirasva
  • peukalotuki
  • puusta valmistettu röörikotelo 6:lle
  • muovinen rööri, 1 kpl
  • kokoontaitettava musta metallinen nuottiteline
  • röörintekovälineitä:
    • oboen puu formattu 7 kpl)
    • plektra, 2 kpl
    • röörihylsy, 13 kpl
    • sidontalanka, punainen, lähes täysi rulla
    • messinkilanka, kultainen, lähes täysi rulla
    • oboen suukappaleiden vuoluveitsi
    • oboen sidontapuikko
    • rööripuun puinen katkaisualusta

Hp. Oboelle ja tarvikkeille 1260€

Yhteydenotot numeroon 050 5015 888 (Riikka) joko soittamalla tai tekstiviestillä.