schreiber sohneMyydään Schreiber & Söhne fagotti 60-luvulta, Western Germany

Lisätiedot:
Mikkelin Musiikki
044-7700250

adlerMyydään Oscar Adler & Co. -merkkinen oboe (2012)

• Malli 5000
  • Oboe on huollettu ja kuntotarkastettu 1/2020.

Hintapyyntö 2300€

Sanna Bask
0503011960

Myydään upea ruusupuusta tehty ammattitason oboe, jonka sointi on kaunis sekä tumma. Oboe on uniikki ja harvinainen laatusoitin valmistajaltaan Hans Kreul Tübingen. Oboe on hyvässä kunnossa ja ollut viimeiset 7 vuotta käyttämättömänä mutta säännöllisesti öljyttynä.

Oboe sijaitsee pääkaupunkiseudulla mutta olen valmis lähettämään sen, kun sopiva ostaja löytyy.

Hintapyyntö: 3270 €

Mikäli olet kiinnostunut oboesta, niin ota yhteyttä numeroon 050 4671809 (Joona) niin keskustellaan
soittimesta tarkemmin.

Kreul1Kreul2