fagotti 1502Myydään W. Schreiber & Söhne -valmistama fagotti kuvassa näkyvine tarvikkeineen ja koteloineen. Luultavasti jostain 50-60-luvulta.

Koesoitto onnistuu ennen ostamista Helsingissä. Tyynyt ovat loppusuoralla. Kotelo on nähnyt elämää, mutta toimii.

Lisää kuvia >>

Hintapyyntö: 1500€
Toimitustapa: Nouto tai matkahuolto (ostaja maksaa)
Yhteystiedot: 0503001845 (parhaiten tavoittaa 9-21, soitto tai viestit)

Tämä Norjasta Suomeen tullut tyrmäävä helmi on ollut minun hallussa vuodesta 2014. Tämä kauniinvärinen soitin on Püchnerin ammattilainen malli ”Model 23 Antique finish” (antiikki-lakkaus), jonka sarjanumero on 8999. Soitin on jatkuvasti huollettu ja viimeinen tarkastus oli joulukuussa 2019.

bjos bassoonVarusteet:

• 20 vuotta kypsynyttä vaahteraa
  • hopeapäillystetyt painikkeet ja mekanismi
  • 13 rullaa
  • korkea D-painike, E/F#-trillipainike, Ab/Bb-trillipainike
  • Püchner alkuperäinen S-putki
  • Marcus Bonna MB-L1 nahkakotelo (alkuperäisen kotelon lisäksi)

Lisää tietoa Püchnerin mallista >>

Tämä soitin näkyy yleensä Polyteknikkojen orkesterin konserteissa. Jos olet kiinnostunut tutustumaan soittimeen tai kokeilemaan sitä, ota yhteyttä!

Hinta: 16.000 euroa (neuvotteltavissa – uusi Malli 23 on 33.000 euroa)

Bruno de Oliveira e Sousa (Espoo)
Puh. 0469217905
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

HowarthC20Myydään Howarth of London -merkkinen puinen oboe. Soitin on valmistettu vuonna 1987, ns. konservatoriomalli. Oboeta on soitettu viime vuodet säännöllisesti sekä viimeisin perushuolto RoHi:ssa alkuvuodesta 2019.

Palvellut erinomaisesti harrastajaa ja sopii esim. aloittavalle soittajalle mutta sillä pärjää kivasti taitojen kehittyessäkin. Soitin sijaitsee Lahdessa ja tarvittaessa kulkee mukana pk-seudulle koesoittamista varten.

Hp. 1800€

Lisätiedot puhelimitse / viestillä:
Mia Salin p. 044-992 1518.