Myydään upea ruusupuusta tehty ammattitason oboe, jonka sointi on kaunis sekä tumma. Oboe on uniikki ja harvinainen laatusoitin valmistajaltaan Hans Kreul Tübingen. Oboe on hyvässä kunnossa ja ollut viimeiset 8 vuotta käyttämättömänä mutta säännöllisesti öljyttynä.

Oboe sijaitsee pääkaupunkiseudulla mutta olen valmis lähettämään sen, kun sopiva ostaja löytyy.

Hintapyyntö: 2700 €

Mikäli olet kiinnostunut oboesta, niin ota yhteyttä numeroon 050 4671809 (Joona) niin keskustellaan soittimesta tarkemmin.

kreul1kreul2

oboe 2021 08 23Hyvä soitin alkutaipaleelle. Ei mikään muovipilli, vaan asiallinen soitin kelpo koneistolla.

Käsituen voi halutessaan irrottaa.

Hintapyyntö 850 € (uutena noin 2400 €)

Tiedustelut:
Olli Varonen