Soitin on hyväkuntoinen ruusupuinen ammattitason oboe. Oboe on ollut käyttämättömänä viime vuodet mutta se on ollut hyvin ja turvallisesti hoidettuna ja varastoituna.

Soitin on nyt perusteellisesti huollettu RoHi Oy:llä helmikuussa 2020. Huollosta on kuitti ja työkuvaus tallessa.

Soitin on Järvenpäässä. Soittimen saa tarvittaessa koesoittoon. Voimme lähettää soittimen ostajalle, kun sellainen löytyy. Hintapyyntö 3150 EUR. Hinta myös sisältää kuvan mukaiset varusteet ja kotelon. Voi jättää myös vastatarjouksen.

Yhteydenotot:

Tapani Poikkimäki p. 040 572 8010, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Aino Kangasniemi p. 040 766 5070

hanskreul1hanskreul2hanskreul3

Myydään Ludwig Frank Brillant -oboe. Sarjanumero 810, ostettu loppuvuodesta 2010. Oboe on ollut ammattikäytössä, ja siinä on Frankin soittimille ominainen tumma ja puhutteleva sointi. Soittimeen on tehty täysihuolto Berliinissä 2019 (arvo 1400€) ja se on erittäin hyvässä kunnossa. Loistava soitin pitkällä olevalle harrastajalle, ammattiopiskelijalle tai ammattilaiselle toiseksi soittimeksi. Hp. 5500€, mutta neuvoteltavissa jos ostaja löytyy. Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää.

Laura Lammi 044 5049918 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

frank1frank2

Myydään upea ruusupuusta tehty ammattitason oboe, jonka sointi on kaunis sekä tumma. Oboe on uniikki ja harvinainen laatusoitin valmistajaltaan Hans Kreul Tübingen. Oboe on hyvässä kunnossa ja ollut viimeiset 7 vuotta käyttämättömänä mutta säännöllisesti öljyttynä.

Oboe sijaitsee pääkaupunkiseudulla mutta olen valmis lähettämään sen, kun sopiva ostaja löytyy.

Hintapyyntö: 3170 €

Mikäli olet kiinnostunut oboesta, niin ota yhteyttä numeroon 050 4671809 (Joona) niin keskustellaan soittimesta tarkemmin.

kreul1kreul2

Osto- ja myyntipalstan ohjeita

Ilmoitukset SOFS:n nettisivuilla ja jäsentiedotteessa ovat ilmaisia seuran jäsenille. Seuran ulkopuolisille ilmoitusten hinnat ovat seuraavat:

Lehti-ilmoitus 10€, netti-ilmoitus 10€,  ilmoitus sekä lehteen että nettiin 15€.

Lähetä ilmoituksesi seuran sihteerille (sihteeri@suomenoboejafagottiseura.net). Ilmoitus voidaan julkaista, kun maksu näkyy seuran tilillä, tai ilmoittaja on varmennettu seuran jäseneksi. Seuran tilinumero on FI38 1572 3000 2031 09 (viestikenttään teksti "osto/myynti-ilmoitus nettiin ja/tai lehteen ja ilmoittajan nimi").

Mikäli palstalla oleva ilmoitus ei ole enää ajankohtainen, ilmoita siitä sihteerille. Ilmoituksia pidetään palstalla 4 kk, jonka jälkeen ne poistetaan.