Teen/myyn soittovalmiita röörejä. Rööreillä takuu, jos ei toimi, ei maksa mitään.

Myös Loree englannintorvi myytävänä. Vanha, mutta toimii. Komeaääninen.

Juha Markkanen, Jyväskylä Sinfonian ex 1.oboisti
Puh. 0405714393

Ostetaan hyväkuntoinen puuoboe uuteen hyvään kotiin.

Elina Jalkanen
0400 446206

Myydään vuonna 2012 uutena ostettu Yamaha-merkkinen oppilaille tarkoitettu muovioboe koteloineen.

Se on ollut vajaat 10 vuotta jatkuvassa käytössä, mutta on pysynyt erittäin hyvässä kunnossa.

Hinta 850€, mutta neuvoteltavissa.

Soittimen alkuperäinen hinta: 1392,00€

Soitin sijaitsee Helsingissä.