Myydään toimiva Marigaux -oboe. Sarjanumero 14518 eli 80-luvun soitin. Soitin on perushuollettu vuonna 2015. Yläosassa on halkeama, joka on aikanaan korjattu, mutta huollon yhteydessä todettiin, että paikkauksen jälkiä olisi hyvä korjata. Oboe on Helsingissä. Pyydä soitin koesoittoon.

Hintapyyntö 1 200 euroa.

Yhteydenotot ja tiedustelut:

Hanna Salmenperä
p. 044 3001068

Martta 9v tarvitsee nyt oman oboen. Mieluusti Bb -läppä kellossa. Riitää yksi oktaaviläppä ja ei -puinen.

Myydään Mönnig-fagotti

• täysin huollettu; tyynyt, korkit uusittu, akselit puhdistettu
  • 3 s-putkea (nro 2 ja 2 kpl nro 3)
  • Ammattilaisen testaama, toimii moitteettomasti