rooriorkesteri2

Ilmoittautumisaikaa jatkettu 20.8.2021 saakka, koska kilpailu siirtyi syksyyn.

Vanhat ilmoittautumiset ovat edelleen voimassa, ellei niitä erikseen peru. Tällä hetkellä kilpailuun on tulossa mukaan 50 nuorta soittajaa! 15.4.2021 mennessä ilmoittautuneille järjestetään pieni virtuaalitapahtuma toukokuulle, tästä tiedotetaan ilmoittautujia erikseen.

Suomen Oboe- ja Fagottiseura ry järjestää Turun Tuplaröörikilpailun yhteistyössä Turun konservatorion ja musiikkiopiston sekä Turun ammattikorkeakoulun kanssa 17.-19.9.2021. Oppilaitokset tarjoavat kilpailua varten tarvittavat tilat osoitteessa Linnankatu 60, Turku. Kisa järjestetään Suomen Kulttuurirahaston Varsinais-Suomen maakuntarahaston tuella.

Kilpailu on tarkoitettu Suomessa vakituisesti asuville nuorille oboisteille ja fagotisteille. Kilpailussa on molemmille soittimille kolme sarjaa, joissa on liikkumavaraa osallistujien syntymävuosien osalla.  

Kilpailijoilta ei peritä osallistumismaksua. Tapahtuman osallistujia sekä soittimia ei ole järjestäjän toimesta vakuutettu. Kilpailun tuomaristo pidättää oikeuden jakaa palkinnot oman harkintansa mukaan, myös muulla tavalla kuin tässä on ilmoitettu.  Lisäksi joka sarjassa voidaan jakaa  myös muita palkintoja, esim. leiristipendejä ja tuotelahjoja.